Skip to main content

Yhteystiedot

Äitiysfysioterapeutti Maria (y-tunnus 2804680-1)
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Maria Jokela

Ajanvaraus:

Sähköisellä ajanvarauspalvelulla

 041 532 1627

Tällä hetkellä en myy lahjakortteja palveluihini ruuhkautumisen takia.

Rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä. Yhteydenottolomake, sähköposti, tekstiviestit ja Messenger-viestit eivät ole tietoturvallisia, joten vältä kirjoittamasta arkaluontoisia tietoja ja salassa pidettäviä terveydellisiä asioita niihin. Näitä asioita voidaan käsitellä tietoturvallisesti parhaiten puhelimitse. Jos yhteydenottosi liittyy salassa pidettäviin asioihin, jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestitse.

maria(at)aitiysfysioterapeutti.fi

Käyntiosoite:

Kutomonkatu 3

Yhteistyössä

Otan vastaan Turun Verkahovissa, Yhdessä Äitiys- ja perhepalveluiden tiloissa, Kutomonkatu 3. 

Parhaiten löydät palveluni nettiajanvarauksesta tästä.  Vauvoille ja äkillisissä kiputiloissa voit kysellä puhelimitse jemma-aikoja. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Peruutusehdot: Jos joudut perumaan aikasi, tee se mahdollisimman aikaisin tai viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Alle 24 h ennen omaa aikaasi tehdyistä peruutuksista peritään 50% käynnin hinnasta, jos kyseessä ei ole äkillinen sairastuminen. Peruuttamattomasta ajasta veloitan koko hoidon hinnan. Jos sairastut äkillisesti, niin ilmoitathan siitäkin heti kun mahdollista. Sairastapauksissa tai synnytyksen äkillisessä käynnistymisessä ei veloiteta käynnin hintaa.

Copy link
Powered by Social Snap