Skip to main content

Yhteystiedot

Äitiysfysioterapeutti Maria (y-tunnus 2804680-1)
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Maria Jokela

Ajanvaraus:

Sähköisellä ajanvarauspalvelulla

 041 532 1627

Tällä hetkellä en myy lahjakortteja palveluihini ruuhkautumisen takia.

Rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä. Yhteydenottolomake, sähköposti, tekstiviestit ja Messenger-viestit eivät ole tietoturvallisia, joten vältä kirjoittamasta arkaluontoisia tietoja ja salassa pidettäviä terveydellisiä asioita niihin. Näitä asioita voidaan käsitellä tietoturvallisesti parhaiten puhelimitse. Jos yhteydenottosi liittyy salassa pidettäviin asioihin, jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestitse.

maria(at)aitiysfysioterapeutti.fi

Käyntiosoite:

Saippua Center, Yhdessä terapiapalvelut, Artturinkatu 2 E, 5. kerros. Huom! Käynti paikoitusalueelle Ruissalontien puolelta.

Yhteistyössä

Otan vastaan Saippua Centerissä, Yhdessä terapiapalveluiden tiloissa, osoitteessa Ruissalontie 12 C, E-rappu, 5. kerros. 

Parhaiten löydät palveluni nettiajanvarauksesta tästä.  Vauvoille ja äkillisissä kiputiloissa voit kysellä puhelimitse jemma-aikoja. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Peruutusehdot: Jos joudut perumaan aikasi, niin tee se  viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista varaan oikeuden veloittaa vastaanoton hinnan. Peruuttamattomista vastaanotoista veloitetaan koko hoidon hinta. Jos sairastut äkillisesti, niin ilmoitathan siitä suoraan minulle puhelimitse heti kun mahdollista, tällöin käynnin hintaa ei veloiteta. Synnytyksen äkillisessä käynnistymisessä ei veloiteta käynnin hintaa.