Yhteystiedot

Äitiysfysioterapeutti Maria (y-tunnus 2804680-1)
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Maria Jokela

Ajanvaraus:

Sähköisellä ajanvarauspalvelulla

 041 532 1627

Lahjakortit voit ostaa sähköisesti tästä. Voit myös noutaa lahjakortit sovittuna aikana toimitilastani.

Rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä. Yhteydenottolomake, sähköposti, tekstiviestit ja Messenger-viestit eivät ole tietoturvallisia, joten vältä kirjoittamasta arkaluontoisia tietoja ja salassa pidettäviä terveydellisiä asioita niihin. Näitä asioita voidaan käsitellä tietoturvallisesti parhaiten puhelimitse. Jos yhteydenottosi liittyy salassa pidettäviin asioihin, jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestitse.

maria(at)aitiysfysioterapeutti.fi

Käyntiosoite:

Kutomonkatu 3

Voit laittaa minulle viestiä tästä:
Olen kiinnostunut palveluista:Haluan varata ajan:


Yhteistyössä

Otan vastaan Turun Verkahovissa, Yhdessä Äitiys- ja perhepalveluiden tiloissa, Kutomonkatu 3. 

Parhaiten saat ajan varattua netistä. Jos haluat kuitenkin ennen päästöstäsi jutella, niin soittele minulle. Pidän puhelimen äänettömällä hoitojen aikana, mutta soitan takaisin mahdollisimman pian. Ajanvaraukset mieluiten arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön tekstiviestillä, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Jos joudut perumaan aikasi, tee se mahdollisimman aikaisin tai viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitan koko hoidon hinnan. Jos sairastut äkillisesti, niin ilmoitathan siitäkin heti kun mahdollista.