Skip to main content

Kurssit ja
tapahtumat

Vauvan vierellä -vauvahierontakurssi 

Järjestän kerran kuukaudessa vauvahierontakurssin toimipisteellämme Yhdessä terapiapalveluilla.

Tervetuloa yhdessä vauvasi kanssa oppimaan vauvahieronnan taito! Kurssille voit tulla 3 vko-11 kk vanhan vauvasi kanssa.

Kurssilla opit kuinka

 • helpotat vauvasi vatsavaivoja
 • rauhoitat vauvaasi
 • tuet vauvan motorista kehitystä
 • helpotat tukkoisuutta
 • helpotat vauvan oloa hampaidentekovaiheessa
 • saatat parantaa vauvan unenlaatua.

Tärkeää: Kurssin hintaan kuuluu Vauvan vierellä -vauvahieronnan verkkokurssi, josta pääset kertaamaan ja syventämään lähikurssilla opittuja asioita (arvo 79€).

Kahden kurssikerran aikana opettelemme koko vauvan hieronnan, johon yhdistämme myös vyöhyketerapeuttisia keinoja hoitaa vauvaa.

Seuraavan kurssin aikataulu

Aika: ma 4.12. ja ma 11.12.2023

Klo: 10.00-11.30

Paikka: Yhdessä terapiapalvelut, Ruissalontie 12c E-rappu

Hinta: kurssi 79 euroa (sis. alv. 24%). Saat ennen kurssin alkua sähköpostitse maksulinkin, jolloin pääset myös verkkokurssialustalle.

Sitovat ilmoittautumiset sähköisen ajanvarauksen kautta. Jos sairastut etkä pääse osallistumaan, niin voit halutessasi tulla korvaamaan osallistumisen seuraavalle kurssille.

Mukaan kannattaa varata jotain pehmeää vauvan alle sekä vauvalle helposti riisuttavat vaatteet. Tilassa on mikro.

Ilmoittaudu mukaan

Vauvan vierellä -vauvahieronnan verkkokurssi

Vauvahierontakurssilla opit hieromaan vauvaasi lempeästi mutta tehokkaasti äitiysfysioterapeutin ohjaamana. Kurssilta saat myös vinkkejä tukkoisuuden, hampaidentulon, pulauttelun ja vatsavaivojen lievittämiseen hieronnan keinoin. Kurssi sopii 3 viikon – 11 kuukauden ikäisille vauvoille.

Kurssin aikana opettelemme koko vauvan hieronnan, johon yhdistetään myös vyöhyketerapian keinoja hoitaa vauvaa. Lisäksi opettelemme arjen hetkiä piristämään ja vauvan motorista kehitystä tukevan vauvajumpan. Kurssilla puhutaan myös vauvan itkuisuuden syistä.

Aika: Voit katsoa videotallenteet omassa tahdissasi.

Hinta: 79 euroa (sis. alv. 24%)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tutustu kurssiin

Odottajan onnellinen keho -verkkokurssi

Tällä äitiysfysioterapeuttien ohjaamalla odotusajan kurssilla opit hoitamaan kehoasi ja valmistelemaan sitä synnytykseen. Kurssilla vierailee myös doula, joka johdattaa sinut kehon ja mielen merkitykseen synnytykseen valmistautumisessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan jo alkuraskaudesta!

Aika: Voit katsoa videotallenteet omassa tahdissasi.

Hinta: 199 euroa (sis. alv. 24%)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tutustu kurssiin

Raskausaika ja synnytyksestä palautuminen – Käytännön työkaluja neuvontaan Zoomissa, tulossa jälleen keväällä 2024

Olemme luoneet terveydenhuollon ammattilaisille räätälöidyn verkkokoulutuksen, johon toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutus järjestetään nyt toista kertaa, tänä vuonna verkossa. Tämä koulutus antaa käytännön työkaluja neuvontaan sinulle, joka työskentelet odottajien ja synnyttäneiden parissa. Edellistä terveydenhuollon ammattilaisille suunnattua koulutusta 100 % osallistujista olisi suositellut kollegoilleen.

Koulutuksen sisältö:

 • Lantionpohja ja liikkuminen raskausaikana ja synnytyksen jälkeen
 • Odottajan ja synnyttäneen ohjaaminen lantionpohjan harjoitteluun
 • Sektiolla synnyttäneen ohjaus ja arven käsittely
 • Keskivartalon toiminta ja erkauma
 • Erkauman tutkiminen käsin palpoiden
 • Ensiohjeet erkauma-asiakkaalle, käytännön harjoittelu

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit Maria Jokela ja Mirka Katajisto. Kouluttaminen on meidän molempien sydäntä lähellä ja olemme kouluttaneet lukuisia kätilöitä, terveydenhoitajia, lääkäreitä sekä ihan vain omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita.

Hinta: XXX € (sis. alv 24%). Early bird –hinta XX€ voimassa xx.xx.2024 saakka.

Ilmoittautuminen: Paikkoja on rajoitetusti, viime vuonna kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten toimi nopeasti. Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi perua. Voit lunastaa paikkasi helpoiten verkkokaupan kautta. Varmistathan, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi oikein. Osallistumismaksu koskee yhtä osallistujaa ja on ehdottomasti kiellettyä jakaa osallistumista ilmoittautumattomalle.

Jos työyhteisösi tarvitsee verkkolaskun (ilmoita samalla verkkolaskutusosoite, kaikkien osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet), niin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: mirka.katajisto@gmail.com. Ilmoita samalla verkkolaskutusosoite, kaikkien samasta työyhteisöstä osallistuvien nimet ja sähköpostiosoitteet.

Koulutuspaikka: Zoom, linkki lähetetään sähköpostitse 2 päivää ennen koulutusta. Luentoja ei toimiteta tallenteena.

Varaa itsellesi: Tietokone ja hyvä internetyhteys, rauhallinen työtila, jossa pääset myös lattialle. Mukaan tarvitset käsipyyhkeen ja/tai tennispallon, mahdollisesti jumppamatto tai muu mukava alusta. Muistiinpanovälineet on myös hyvä olla. Luentomateriaaalit toimitetaan 2 päivää ennen koulutusta Google Drive -liitteenä. Muista tarkistaa roskapostisi, jos et ole saanut linkkiä ja materiaalia. Tarvittaessa ole yhteydessä koulutusta edeltävänä päivänä, jos et löydä linkkiä ja materiaaleja (mirka.katajisto@gmail.com).

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!