Minusta

Olen äitiysfysioterapeutti sekä lantionpohjan fysioterapeutti. Elämä on pikku hiljaa kasvattanut minusta äitiysfysioterapeuttia – tieni on kulkenut kauppatieteellisen alan kautta ensin ravintoneuvojaksi ja työfysioterapian kautta kotiäidiksi. Kodin suojista hyppäsin yrittäjyyden kiehtovaan maailmaan tekemään itseni näköistä elämää ja toteuttamaan haaveitani.  Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut on yksi toteutunut unelmani, koska toisiaan täydentävä upea moniammatillinen tiimi pystyy tukemaan perheiden hyvinvointia, tehden avun saamisesta helposti lähestyttävää.

Olen äiti herkälle ja vilkkaalle pojalle, joka on ollut paras opettajani ja kuljettanut minua kuuntelemaan omaa sydäntäni. Äitiysfysioterapian maailmaan minut vei oma ihana raskausaikani ja rajusta synnytyksestä palautumisen tuska ja haasteet.  Poikani kanssa ehdimme kahden vuoden aikana kokeilla kaikkia mahdollisia täydentäviä hoitomuotoja sekä länsimaisen lääketieteen keinoja saadaksemme levolliset yöunet. Tämän kokemuksen myötä halusin oppia tukemaan vauvoja ja äitejä, jotta kenenkään ei tarvitsisi käydä näin pitkää taistelua hyvien yöunien puolesta. Näin ajauduin vauvahierontakoulutuksen kautta myös vyöhyketerapian opintojen pariin.

Äitiysfysioterapian ala on  laaja ja täydennän jatkuvasti osaamistani käymällä mitä mielenkiintoisemmissa koulutuksissa, jotta voin auttaa äitejä parhaalla mahdollisella tavalla. Terapeuttinasi koen kuitenkin, että tärkein ominaisuuteni on oma elämänkokemukseni ja haluni kulkea äidin rinnalla.

Lämpimästi tervetuloa!

-Maria

Nettiajanvaraus