Minusta

Olen Maria, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Olen erikoistunut äitien hoitoon raskausaikana sekä synnytyksen jälkeisenä aikana, joka jatkuu vaikka lapsesi olisi jo lentänyt pesästä. Olen myös äiti herkälle ja vilkkaalle pojalle, joka on kuljettanut minua kuuntelemaan omaa sydäntäni. Äitiysfysioterapian maailmaan minut kuljetti oma ihana raskausaikani ja rajusta synnytyksestä palautumisen haasteet. Poikani kahden vuoden univaikeudet johdattivat minut vauvojen hoitamisen ihmeelliseen maailmaan. Terapeuttinasi koen, että tärkein ominaisuuteni on oma elämänkokemukseni ja haluni kulkea äidin rinnalla.

Työssäni hyödynnän fysioterapian menetelmien lisäksi faskiakäsittelyä, vyöhyketerapiaa sekä osteopaattisia tekniikoita. Olen täydentänyt fysioterapeutin koulutusta mm. äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian syventävillä koulutuksilla, MyFascia -koulutuksella niin aikuisille kuin lapsillekin, vyöhyketerapian opinnoilla, vauva- ja raskaushieronnan koulutuksilla, EFT-koulutuksella, Spinning Babies -koulutuksella sekä Institute for Birth Healing’in Holistic Treatment of the Postpartum Body -koulutuksella. Täydennän jatkuvasti osaamistani, jotta pystyn auttamaan äitejä ja vauvoja yhä kokonaisvaltaisemmin.

Raskausaikana hoidan kehoasi sekä ohjaan sinulle lempeitä harjoitteita, joiden avulla voit hyvin ja joiden avulla annamme vauvalle paremman mahdollisuuden optimaaliseen asentoon. Raskausajan ongelmista närästys ja turvotus ovat myös oireita, joita voidaan usein kehoa vapauttamalla helpottaa. Ohjaan mielellään myös synnytyksen lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien käytössä, kuten gua sha -kamman, TENS-sähköstimulaation sekä rebozo-liinan käytössä.

Synnytyksen jälkeisenä aikana olen käytössäsi, jos tarvitset apua lantionpohjan löytämiseen, rentouttamiseen tai esimerkiksi sektio- tai episiotomia-arven käsittelyyn. Autan myös kuntouttamaan suorien vatsalihasten erkaumaa. Oli sinulla sitten oireita lantionpohjassa tai vatsan alueella, huomioin sinut kokonaisuutena. Useimmiten tarvitaan myös kehon käsittelyä kotiharjoitteiden lisäksi, jotta kehosi saa mahdollisuuden palautua.

 

Lämpimästi tervetuloa!

-Maria

Nettiajanvaraus