Hinnasto

Äitiysfysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia

Ensimmäinen käynti 75 min. 80€

Jatkokäynnit 60 min. 70€

Tapaamisten sisältö vaihtelee tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Yleensä tapaaminen koostuu haastattelusta, tutkimisesta, tavoitteiden asettamisesta, kotiharjoitteiden ohjauksesta ja kirjallisista ohjeista. Jatkokäynneillä usein hoidetaan myös kehoa manuaalisesti mm. hieronnalla, mobilisoinnilla ja lihaskalvojen käsittelyllä. Tarpeen mukaan tutkia lantionpohjan lihasten aktivoitumista manuaalisesti ja/tai EMG-laitteella. Tarvittavien käyntien määrä on yleensä 2-10 kertaa vaivan luonteesta riippuen.

Lantionpohjan fysioterapian henkilökohtainen elektrodi 30€

Pintaelekrodit 3€/kpl

Raskaushieronta, synnytykseen valmistava ja synnytyksen jälkeinen hieronta

60 min. 60€

Lyhyen hieronnan aikana ehditään keskittyä pääasiassa yhteen kehon osaan äidin tarpeiden mukaan. Jos äidillä on esimerkiksi SI-nivelen kipuja, voidaan keskittyä lantion alueen hoitoon. Jos alaraajoissa on turvotusta, voidaan hieronnassa keskittyä alaraajojen hierontaan. Käytän hoidossa vain luonnollisia hyvälaatuisia öljyjä.

90 min. 80€ ja 120 min. 100€

Hieronnassa hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisemmin äidin oireita kuunnellen. Äidin vatsan alue hierotaan myös ja kohdussa oleva vauva huomioidaan koko hoidon ajan. Pidempi hoito sopii myös synnytykseen valmistavaksi hoidoksi. Käytän hoidossa vain luonnollisia hyvälaatuisia öljyjä.

Itkuisen vauvan hoito

60 min. 60€

2-3 hoitokerran aikana pystytään huomioimaan tilannetta kokonaisvaltaisemmin, jolloin hoidon lisäksi voidaan esim. ohjata vanhemmille vauvan tärkeiden alueiden hierontaa ja pureutua imettävän äidin ruokavalioon ja harjoitella kantoliinan käyttöä.

Vauvahieronta

60 min. 60€

Sisältää: Vauvan tutkiminen ja hieronta.

Synnytyspelosta vapautuminen

60 min. 69€

Synnytyspelon hoito tehdään hyödyntämällä EFT-menetelmää eli tunteiden vapautusmenetelmää. Hoitokertoja tarvitaan yleensä 1-3.

Kehomielen tasapainotus

75 min. 85€

Kehomielen tasapainotus on kattava energiahoitomenetelmä, jossa yhdistetään fyysisen kehon hoitoon tunteiden purkua EFT-menetelmällä sekä energiakehon tasapainotusta. Hoitoa suositellaan esimerkiksi 3 hoidon sarjana riippuen asiakkaan ongelmasta.

Vuokraus

Elle TENS 2 -laite synnytykseen 

 40€/max 4 vko

Neen Pericalm lantionpohjan kotiharjoittelulaite (TENS)

40€/4vko (ei sis. henk. koht. elektrodi 30€)

Babyshower-kutsut, polttarit ja muut tilaisuudet äideille

Sisältö: räätälöidään yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva paketti. Esimerkiksi babyshower-pakettiin voi kuulua äidin hemmottelua, vauvahieronnan ohjausta tai raskausajan oireita lievittävien harjoitteiden ohjaamista. Polttareissa voimme pureutua naiseuteen ja lantionpohjaan. Keskustellaan toiveistasi tarkemmin ja annan yksilöllisen tarjouksen.

Nettiajanvaraus