Naiseksi ei synnytä,
Naiseksi tullaan.

– Simone de Beauvoir

Syksyn 2021 tilannetiedotus: Tällä hetkellä en pidä sähköistä ajanvarausta auki, jotta pystyisin hoitamaan hyvin itkuiset vauvat sekä vanhat asiakkaat. Jos sinulla on kovin itkuinen vauva, olet saanut lahjakortin tai koet, että sinun täytyy päästä  juuri minun vastaanotolle, niin soittele ihmeessä minulle.

Olen Maria, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttisi. Olen erikoistunut hoitamaan naisia koko elämänkaaren läpi sekä raskausaikana että synnytyksen jälkeen. Naisten lisäksi hoidan vauvoja. Tärkeintä minulle on, että jokainen tulee kohdatuksi, kuulluksi ja hyväksytyksi. Toivon, että ennen ajan varaamista tutustut minuun rauhassa ja tunnustelet, voisinko juuri minä olla tyyppisi.

Varaa aikaOsta lahjakorttiYhdessä-sivuille

Palvelut

Palvelut vauvoille

Palvelut
raskauden aikana

Palvelut synnytyksen jälkeen

Nettiajanvaraus

Kehosi on ihmeellinen

Kehossasi tapahtuu suuri ihme raskauden aikana – kasvatat sisälläsi uutta elämää. Tämä uusi elämä tulee puolestaan kasvattamaan sinua enemmän kuin uskoisitkaan. Vanhemmuus vie sinut matkalle kohti tuntematonta ja herättää monenlaisia tunteita niin kehossasi kuin mielessäsi.

Haluan olla mukana tukemassa näissä muutosvaiheissa niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeenkin. Jos mietit, onko jo liian myöhäistä, niin vastaus on ei. Vaikka synnytyksestä olisi kulunut 15 vuotta, ei ole myöhäistä auttaa kehoa löytämään tasapainoa. Lämpimästi tervetuloa!