Hinnasto

Äitiysfysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia

Ensimmäinen käynti 75 min. 80€

Jatkokäynnit 60 min. 70€

Tapaamisten sisältö vaihtelee tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Yleensä tapaaminen koostuu haastattelusta, tutkimisesta, tavoitteiden asettamisesta, kotiharjoitteiden ohjauksesta ja kirjallisista ohjeista sekä mahdollisesta manuaalisesta käsittelystä (hieronta, mobilisointi, lihaskalvojen käsittely). Tapaamisen aikana voidaan tarpeen mukaan tutkia lantionpohjan lihasten aktivoitumista manuaalisesti tai EMG-laitteella.

Lantionpohjan fysioterapian henkilökohtainen elektrodi 30€

Lantionpohjan kotiharjoittelulaitteen (biopalaute) vuokra 10€/vko ja elektrodi 20€.

Pintaelekrodit 3€/kpl

Raskaushieronta, synnytykseen valmistava ja synnytyksen jälkeinen hieronta

60 min. 60€

Lyhyen hieronnan aikana ehditytään keskittyä pääasiassa yhteen kehon osaan äidin tarpeiden mukaan. Jos äidillä on esimerkiksi SI-nivelen kipuja, voidaan keskittyä lantion alueen hoitoon. Jos alaraajoissa on turvotusta, voidaan hieronnassa keskittyä alaraajojen hierontaan. Käytän hoidossa vain luonnollisia hyvälaatuisia öljyjä.

90 min. 80€ ja 120 min. 100€

Hieronnassa hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisemmin äidin oireita kuunnellen. Äidin vatsan alue hierotaan myös ja kohdussa oleva vauva huomioidaan koko hoidon ajan. Hoito sopii myös synnytykseen valmistavaksi hoidoksi. Käytän hoidossa vain luonnollisia hyvälaatuisia öljyjä.

Synnytyspelosta vapautuminen

60 min. 60€

Synnytyspelon hoito tehdään hyödyntämällä EFT-menetelmää eli tunteiden vapautusmenetelmää. Hoitokertoja tarvitaan yleensä 1-3.

Tunnekehon hoito (EFT)

60 min. 60€

Itkuisen vauvan hoito

60 min. 60€

Sisältää 2-3 hoitokerran aikana: Vauvan tutkiminen ja hieronta vyöhyketerapiaa hyödyntämällä, kirjallinen opas koliikista, imettävän äidin ravintoneuvonta, lisäravinteiden käytön ohjaus, kantoliinan käytön ohjaus.

Vauvahieronta

60 min. 60€

Sisältää: Vauvan tutkiminen ja hieronta.

Raindrop-hieronta eteerisillä öljyillä

60 min. 80€

5 hoidon ostajalle 5. hoito ilmaiseksi.

Sisältää: Jalkateriin ja selkään hierotaan eteerisiä öljyjä tiibetiläistä Vitaflex-tekniikkaa ja Lakota-intiaanien perinteistä hoitomuotoa käyttäen. Hoidon aikana käytetään yhdeksää eri terapeuttisen tason eteeristä öljyä tai öljyseosta, yhteensä noin 80 tippaa. Ei sovi raskauden tai imetyksen aikana.

Babyshower-kutsut, polttarit ja muut tilaisuudet äideille

Sisältö: räätälöidään yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva paketti. Esimerkiksi babyshower-pakettiin voi kuulua äidin hemmottelua, vauvahieronnan ohjausta, ravintovinkkejä tai vaikkapa ravitsevan ruoan laittamista yhdessä. Keskustellaan toiveistasi tarkemmin ja annan yksilöllisen tarjouksen.

Ajanvaraus: 041 532 1627